Routebeschrijving

Het Centrum Obesitas Noord Nederland is gehuisvest in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Alle routes binnen het ziekenhuis staan aangegeven d.m.v. bewegwijzeringsborden.

Verpleegafdeling: Route L
De verpleegafdeling van het Centrum Obesitas Noord Nederland bevindt zich op afdeling L van het Medisch Centrum Leeuwarden. U volgt route L.

Polikliniek
De polikliniek van het Centrum Obesitas Noord Nederland, bevindt zich vanaf de hoofdingang gezien, helemaal aan de andere kant van het gebouw. U volgt route 76 b. 

Met het openbaar vervoer
Het MCL is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Leeuwarden (tevens busstation) gaan verschillende buslijnen naar het MCL. Als u met de trein komt: u vindt het busstation links van de uitgang van het NS-station.

Op het terrein van het MCL is een bushalte; de stadsbus stopt dus bijna 'voor de deur' van het ziekenhuis. De halte van de streekbussen is nabij het MCL; vanaf de halte Borniastraat is het nog ca. vijf minuten lopen naar de hoofdingang. Lees meer

Met de auto
De hoofdingang van het MCL is aan de Henri Dunantweg 2. Het MCL is vanaf alle invalswegen aangegeven op de ANWB-borden. U kunt in Leeuwarden de rondweg volgen. (ANWB-borden naar 'ring' of 'ring zuid'.) Volg de richting H-MCL hoofdingang. Het is denkbaar dat u op uw navigatiesysteem of internet-plattegronden nog de oude naam MCL-zuid tegenkomt. Klik hier voor meer informatie.
Op het terrein van het MCL kunt u parkeren. Klik hier voor de parkeertarieven.

Route plannen
Plan uw route naar het MCL via Google maps. Klik hier voor grotere kaartweergave; klik vervolgens op de optie 'routebeschrijving'. Op de grotere kaart vindt u de adressen van alle instellingen op het MCL-terrein.

Plattegrond Google Maps
 


MCL - Medisch Centrum Leeuwarden weergeven op een grotere kaart

Voor een printbare versie van de routebeschrijving naar het MCL Klik hier (PDF-bestand, 370  kb)

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.


Snel naar

BMI berekenen


Uw bmi berekenen

Zo berekent u uw Body Mass Index:
Vul hieronder uw lengte (bijvoorbeeld 184) en uw gewicht (bijvoorbeeld 95.5).


Bereikbaarheid

Tel: 058 - 286 6969
Fax: 058 - 286 6103

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden