Onze behandeling

Kliniek voor gezond gewicht

Wilt u een gezond gewicht bereiken en vasthouden?

Wanneer obesitas eenmaal is ontstaan, is het moeilijk af te vallen naar een gezond gewicht. Het lichaam is gewend geraakt aan het hoge gewicht en probeert dat vast te houden. Behandeling bij het Centrum Obesitas Noord Nederland maakt het mogelijk gezond gewicht te bereiken en te houden.

Kiezen voor een operatie
Het Centrum Obesitas Noord Nederland is gespecialiseerd in maagverkleinende operaties. Een maagverkleining zorgt ervoor dat U alleen kleine hoeveelheden kunt eten en geeft een verandering in de stofwisseling.  Een operatie in combinatie met een gezonde leefstijl, maakt het mogelijk om af te vallen naar een gezond gewicht. De gezondheid verbetert doordat ziekten en klachten, die zijn ontstaan door het overgewicht kunnen genezen of verminderen.

Gezonde leefstijl
Gezond gewicht kan alleen worden vastgehouden met een gezonde leefstijl. Ons multidisciplinaire behandelteam gaat u daarin begeleiden. U volgt na de operatie een uitgebreid leefstijlprogramma. U krijgt inzicht in wat er in uw leefstijl nodig is om uw gewicht gezond te houden. Het doorlopen van het leefstijlprogramma is verplicht. Daarna blijft u nog tenminste 5 jaar bij ons onder controle om uw gewicht en uw gezondheid te controleren en te ondersteunen.

Het resultaat
Behandeling bij het Centrum Obesitas Noord Nederland maakt het mogelijk een gezond gewicht te bereiken en dit ook vast te houden. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en een positief zelfbeeld.

Aanmelden
Zet de stap naar een gezonder leven: vraag uw arts om een verwijzing naar ons centrum.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.


Snel naar

BMI berekenen


Uw bmi berekenen

Zo berekent u uw Body Mass Index:
Vul hieronder uw lengte (bijvoorbeeld 184) en uw gewicht (bijvoorbeeld 95.5).


Bereikbaarheid

Tel: 058 - 286 6969
Fax: 058 - 286 6103

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden