Onafhankelijk advies

U heeft met drie verschillende behandelaars, een internist, een psycholoog en een diëtist een apart gesprek. Voordat deze gesprekken kunnen plaatsvinden woont u de voorlichtingsbijeenkomst bij. Dit is verplicht.

De behandelaars onderzoeken ieder op hun eigen vakgebied of u geschikt bent voor een operatie. Ze vormen zich een indruk over uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, uw motivatie en de mate waarin u in uw situatie een operatieve behandeling aankunt.

De bevindingen worden in een multidisciplinair overleg besproken, waarna de behandelaars samen, als team, een gemeenschappelijk advies geven aan de chirurg. U wordt over de uitslag telefonisch geïnformeerd.

Wanneer het multidisciplinaire team geen positief advies uitbrengt, kunt u niet aan het behandelprogramma deelnemen.

Mogelijk zijn eerst aanvullende onderzoeken en/of behandelingen nodig en kunt u daarna wel in aanmerking komen voor een operatie. U kunt bijvoorbeeld het advies krijgen eerst een behandeling bij een GGZ-instelling te ondergaan of om eerst samen met een diëtiste uw eetpatroon te veranderen. Deze behandelingen zijn soms nodig om het resultaat van een toekomstige operatie duurzamer te maken.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Formulieren

Klik hier om de benodigde formulieren te downloaden.


Snel naar

BMI berekenen


Uw bmi berekenen

Zo berekent u uw Body Mass Index:
Vul hieronder uw lengte (bijvoorbeeld 184) en uw gewicht (bijvoorbeeld 95.5).


Bereikbaarheid

Tel: 058 - 286 6969

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden Routebeschrijving
Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden